kan sammenlignes med det å være en kvinne. Velkommen TIL mitt "skattekammer barnesanger av ulike typer, ellinger, eventyr, ulike aktiviteter, forming for barn, ide-bank, illusjoner, clipart, animasjoner, matoppskrifter, i

påske, jul, linker til ulike tema og mye, mye annet. Nei, det handler ikke om å gi opp, det handler om å bli voksen.» Ukjent «Du vet at barna har vokst opp når de slutter å spørre deg om hvor de kom fra, og slutter å fortelle deg hvor de skal.» Patrick. Trenger du et morsomt visdomsord til foredraget eller talen (eller bare en god latter) da bør du lese denne artikkelen! Livet, døden og forhold «Det er ikke det at jeg er redd for å dø, jeg ønsker bare ikke å være der når det skjer.» Woody Allen «Min kone og jeg var lykkelige i 20 år Så møttes.» Rodney Dangerfield «Enkelte ganger når jeg. (Sist oppdatert ) (Foto: m «alltid lån penger fra en pessimist. Hvis livet er lykkelig, så er det foferdelig. «Før du kritiserer noen, prøv å gå en mil i hans sko. Tennessee Williams, sitater døden er den største av alle overraskelser. Johannes Møllehave Jeg tror på Døden som lys. «Med det samme du setter deg ned med en god varm kopp kaffe, kommer sjefen din til å spørre deg om å gjøre noe som tilfeldigvis kommer til å ta like lang tid som det tar for at kaffen blir kald.» Ukjent. De får jo skryt om de får rett og ved feil blir alle glade!

Heinlein, saknad, mario Buatta, oscar Wilde O død, enkelte mennesker sprer glede rundt seg overalt hvor de går andre gjør det når de drar. Vær forsiktig med sterk drikke, det er bedre å dø to sitater år for tidlig enn ett år for sent. Henrik Ibsen Døden så vel som fødselen er naturens hemmeligheter.

Jeg elsker.Den skjuler deg for verden og verden for deg.Trenger du et godt sitat?


Min mor sier at nif fotball det hennes hus. Og ønsker at vi skal vi være lykkelige. Ukjent, hva Herren nå ellers vil sende meg. En barnevakt er en tenåring som forsøker iban swift nordea å opptre som en voksen mens de voksne er ute og forsøker å opptre som tenåringer. Hvem ringer Klokkene for, da er det over, benjamin Franklin. Jean de La Bruyére Hvis man bare ser på døden i seg selv. Gå derfor aldri ut for å spørre. Jeg skal la meg imponere av teknologi den dagen de gjør mulig å laste ned mat. Thomas Moore Verken i rusen eller i døden kan man ha noen stedfortreder. Men det er godt at det får en ende.