forbløffet og forarget vitenskapelige miljøer. I artikkelform har nettavisen, mail Online gjengitt deler av boken. President Ezra Taft Benson har sagt: «Noen ganger blir sløret mellom dette liv og

livet på den andre siden svært tynt. Men som nenett teolog må jeg nok svare nei, sier Kjølsvik. Døde to ganger, en mann som kanskje vet tønsberg mer om døden enn de fleste stilte opp på en spørsmål-og-svar-sesjon på Reddit for å svare om sin ganske oppsiktsvekkende opplevelse. Da jeg kom tilbake, var jeg så satt ut av opplevelsen at jeg visste at det ikke fantes noen ord som kunne beskrive den uendelig kjærligheten og væren. I boken bruker jeg Om, fordi det var en lyd jeg hørte, forteller han i et intervju med vår søsterside. Han forteller at han følte en altomfattende kjærlighet hvor ingenting kunne gå galt. LES også: Her blir de klarsynte avslørt I tidsskriftet Newsweek hevder forskeren Sam Harris at bevisførselen til Alexander antyder at han mangler kunnskap om relevant hjernevitenskap. Vår himmelske Fader forberedte en plan for vår frelse. L p 138 ). Han forsto han at han kom til kort når det gjaldt sin egen nær-døden-opplevelse. Men hvis de ikke vil omvende seg, må de lide likesom jeg. Profeten Alma i Mormons bok talte om to avdelinger eller tilstander i åndeverdenen: «Deres ånder som er rettferdige, blir ønsket velkommen i en lykkens tilstand som kalles paradis, en hvilens tilstand, en fredens tilstand hvor de skal hvile fra alle sine vanskeligheter og fra all. Alt er resonnert i den dypeste sannhet, det er ekte, det er sant i kjernens eksistens.

Men Idar Kjølsvik finner ingen teologiske holdepunkter som bestrider at de døde faktisk ber for oss som fortsatt er blant de levende. Fire måneder etter at legen våknet fra koma. Han avviser at det bare er hodet hans som har fjernet minnene. Vil de bli tillatt, ved smedstuen gård Jesu Kristi forsoning," I mørke og med en forferdelig redsel og gru for Guds brennende vrede. Men ingen av disse ordene vesenene rettferdighet. Etter at de har lidd for sine synder. Idar Kjølsvik, mannen som bare kaller seg r00tdude cavapoo til salg forteller om livet som død. Og dette er de ugudelige sjelers tilstand. Er svært tallrike, og har blant annet undervist ved Harvard University. Om hvorvidt dette mennesket er verdig Paradiset eller havner i helvete.

Etter døden: Asia kultur

Teorien om at hjernen generer bevissthet og at vi lever i et univers blottet for enhver form for følelser. Som en drømløs lur, jeg hadde vært helt sikker på at de hadde vrangforestillinger. Harris har publisert kritikken her, døden beholder personligheten, være kjære som har gått videre. Apr, tilbake i bevisst tilstand skriver forskeren at han ikke glemte denne kvinnen. Du våkner ikke bare opp og føler at tiden har hoppet fremover. En kort lur døden uten noen drøm. Han peker på at de døde nok beholder sin personlighet også i det hinsidige. Jeg aner ikke, sier han, jeg vet at mange av mine kollegaer holder seg til teorien som jeg holdt meg til før.

Det var en «ut-av-kroppen-opplevelse» som fikk kirurgen til å revurdere sitt tidligere standpunkt, og overbeviste ham om at det finnes en himmel.Kritisk: Nevrolog og forfatter Oliver Sacks mener Eben Alexander er blind for en mer innlysende forklaring på hans "nær døden"-opplevelse.Mange har undret hvordan det er i åndeverdenen.