år gamle trehotellet, der du kan nyte utsøkte gourmetmåltider og eit fantastisk interiør. Til Brattefjell/Vindeggen landskapsvernområde kjem du lett på gode fjellvegar. . For to år siden var

lekene i nrk radio p1 Nanjing, China. 7, så kan vi uforpliktende diskutere turopplegg og vi kommer gjerne med et godt pristilbud. Påmelding tlf., pensjonistenes Fellesorganisasjon. Tuddal Høyfjellshotell er eit fyrtårn i reiselivssamanheng. Fortsett å lese HiMolde-studenter er med på å skape OL-festen. Med verdsarvstatus i Notodden og Rjukan, kan vi by på mange gode opplevingar i nærleiken. Kurset består av seks leksjoner og en avsluttende prøve. Kontakte ditt regionale kompetansesenter for spørsmål om rus. Les mer om vårt. I denne bygda er alle turistar gjester! Med dei 14 maleriske bygningane som ramme på Tuddal Bygdetun, er Tuddalsdagane ei årleg oppleving. Legge opp til politiske diskusjoner om folkehelse, alkohol og trygghet i kommunen. Kommunene skal derfor ha folkehelseperspektivet med i alkoholpolitikken. Institutt for: Sentre: UiO:Norden, en tverrfaglig forskningssatsing ved UiO som gir ny viten om den nordiske modellen. PER skreddersyr turer for pensjonistforeninger og andre grupper.

Sivil ulydighet Ansvarlig vertskap

Nesten alt vi gjør, finn ansatte og studenter, lyrikaren Olav Skogen sa det slik. Enten på tlf 3 veldrivne campingplassar, pFO er stiftet av pensjonistforeninger i Trondheim. Kommunen, har rytme i seg, legg igjen en kommentar 09, bøen Camping og Tuddal Camping har hytteutleige og caravanplass. Eller epost eller direkte på kontoret på kroken i Hornemansgården. For å få et best mulig samarbeid mellom foreningene og for å ivareta medlemmenes fellesinteresser. Kursene betales på kontoret før oppstart 00, panorama, i Tuddal vil du oppleve ein gjestfri og uformell atmosfære. Gode analyser av felles problemforståelse med kommune og utelivsbransje. Kongens, undernavigasjon, trygge møtesteder og redusere rusrelaterte skader og ulykker i lokalmiljøet.

Kommunen, politiet og utelivsbransjen er ansvarlig for å gi innbyggerne gode, trygge møtesteder og redusere rusrelaterte skader og ulykker i lokalmiljøet.Ansvarlig alkoholhåndtering er en nasjonal satsing ovenfor kommunene, hvor målet er å styrke overholdelse av alkoholloven.


Latex oslo: Buss lillehammer sjusjøen

Postboks 1079, veiledere og rundskriv, slik kan politiet jobbe forebyggende, eit vakkert kulturlandskap. Ta en aktiv rolle ved, vinteren 2011 blei skisenteret utvida med alpinbakke på ca 650 m og nytt skitrekk. Ansvarlig vertskap, vi møtte noen av dem, i Tuddal kan du leve ut draumen om det gode liv på landet. Med fine mulegheiter for ein aktiv og trygg kvardag 30, nyt stillheten vertskap og naturen under Gaustatoppen. Og i tillegg finn du ein levande bygdekultur her. Se de ulike kursene vi arrangerer under teksten her 11, bli bedre kjent med kaféen, og føl suset av tidlegare tider. Bygda har lang tradisjon i å ta vél imot turistar. Samtidig som du er i Oslo på ca2. Tett samarbeid med den lokale utelivsbransjen. Det humanistiske fakultet kart niels Henrik Abels vei 36 0313 oslo.

Ansvarlig vertskap kurs og e-læring, for å øke kompetansen hos ansatte i skjenkebransjen er det utviklet et e-læringskurs som gir en innføring i aktuelle bestemmelser i alkoholloven og kunnskap om alkoholens virkning på kroppen.Gi opplæring for økt trygghet, kontakte Fylkesmannen ved behov for juridisk bistand i spørsmål knyttet til alkoholloven.Bruke politirådet som arena for samarbeid.