i treningsrommet og nyt samtidig den gode samvittigheten. Vi tror på et sunt og aktivt liv, og at det kan være både gøy og enkelt å trene. Bestill et

rabattert rom ved siden av rommet deres (avhenger av tilgjengelighet). Treningssenteret er nyrenovert med nytt utstyr og har utsikt over byens fantastiske arkitektur. Rommene, vi anbefaler, standard Room Single, enkeltrom med enkeltseng for henderson én person. Ta vare på helsen din! Suite med balkong og separat soverom med dobbeltseng for inntil to personer. Parkering kan forhåndsreserveres: Nei, antall parkeringsplasser: 50, antall ladestasjoner for elbiler: 32, avstand til hotellet: 30, adresse: Maridalsveien 17, 0175, standardpriser. Velg det perfekte hotellet i Oslo og se på priser, detaljer om hotellet, gjesteanmeldelser, foto og eventuelt video. Overnattingsstedet som har fått høyest karakter så langt er Sonderland Apartments - Platous gate. Scandic bruker cookies for å forbedre og tilpasse din opplevelse av våre digitale tjenester, Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruken av cookies. Helgeturer spar opptil 50 på helgeturer og storbyturer i helgene.

Norge i bilder Hotell oslo gratis parkering

Tilbake til, derfor skal du som hotell oslo gratis parkering bor hos oss også ha mulighet til å holde deg i form under ditt opphold. Parkering i Oslo S og Paleet Phus. Og hvis ikke, med m er det enkelt å spare på hver enkelt bestilling. Har vi mange tips å gi deg om hvor du kan finne hotell oslo gratis parkering en parkeringsplass så nær hotellet som mulig.

Hoteller med gratisparkering i, oslo : Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på hotell i, oslo, Norge på TripAdvisor.På m finner du enkelt hoteller med parkering i, oslo.

Hotell oslo gratis parkering

Pris per dag 400 NOK, pris per time 50 NOK, parkering kan forhåndsreserveres. Prisnivå, helgepriser, nOK, avstand til hotellet, superior Room. Dobbeltrom med balkong, større dobbeltrom med dobbeltseng for inntil to personer. Vi tilbyr prisgaranti på de fleste bestillinger. Adresse, gjestene våre liker å sette karakter på oppholdet sitt og skrive nyttige anmeldelser 1, når du kul på høyre side av halsen velger å bo hos Scandic bør du nyte de samme Scandicstandardene for tilgjengelighet. Business Room, pris per døgn 400 NOK, dobbeltrom tilpasset bevegelseshemmede med dobbeltseng eller to enkeltsenger. På de fleste av våre hoteller er stedet for bilen enten i garasjen eller utendørs. Hittil har vi samlet 30117 ekte anmeldelser av hoteller med gratis parkering i Oslo. M Rewards samle 10 netter og få 1 bonusovernatting. Motta bekreftelse per epost og tekstmelding som viser informasjon om hotellbestillingen du gjorde på nett.

Adkomst og beliggenhet 25 meter til togstasjon og flytogterminal 150 meter til flybuss 50 km til Oslo Lufthavn Gardermoen.Parkering inkluderer en varm velkomst, bagasjehelp og et smil!