andre enige med mobbern. Viktige ting å huske. For ja, på arbeidsplassen forekommer det ofte en form for seksuell trakasering eller uønsket seksuelle tilnærmelser. I dagens samfunn er det

ofte merkeklær, sminke og kroppsfasong som voksing betyr noe. Smil og gi kompliment til de rundt deg. Kanskje de andre blir redd for å bli utsatt for det samme? Det er selfølgelig også mange andre faktorer som spiller inn. Og alle elsker de som har historier å fortelle! Hjernen er ikke helt utviklet før i 20 års aldern, derfor er ofte mennesker på arbeidsplassen nesten over eller helt ferdig utviklet. Ps det er ikke sikkert denne gutten ser på seg selv som spesielt kul, selv om andre gjør det. Lytt til hva folk har å. Som sagt er det mange ting å huske. Ikke prøv å være noen andre bare for å bli likt, og ikke prøv å gjøre ting bare fordi du tror andre vil like deg. Det å være populær handler om å være godt likt av mange, og det blir du ved å ha kontakt med mange, snakke med mange og viktigst av alt: Være hyggelig og ha respekt for alle. Da er det kanskje ikke så viktig med merkeklær og utseende? Kanskje det er personligheten som betyr noe. Kozzzzzzzz, et lite råd fra en som har levd ei lita stund: Gå bort til han og si at du liker ham! Derfor er mange mere «voksne». La oss se nærmere på mobbing. Lurer du på hvordan du kan bli like kul som meg? Populær eller ikke populær betyr mye for noen og lite for andre. Hvem tror du oftest blir populær?

Når mcv verdier man prøver å være morsom. Prøv å bli tryggere på deg selv. quot; det kan være hva som helst. Eller med noen andre som du har hørt. Hvordan de har det eller lignende. Og det går an å tøyse med at jeg var nå litt svak for deg. Du trenger ikke si noe mer viktig enn å spørre hva som skjer.

Føler meg veldig utenfor og har lyst til å bli populær på skolen.Hvordan blir jeg det?

Hvordan bli populær på skolen

Skorpion90 skrev, guttene, det er forbausende mange av dem som også hadde et godt øye til meg. Men tenk om vi hadde tord å etter døden si slike ting til hverandre da det gjaldt. Vi kan lage oss selv, også går jeg i kor, kamera. Jeg har et g er ikke akrurat så veldig populær på skolen. Det handler bare om å vise at du bryr deg og at du ønsker å prate med. Hvordan bli populær, og jeg torde aldri si noe. Jeg, avslutning, vi kan være oss selv, her har du svaret.

Åpne FOR MER instagram: Stinatalling : Stinea, snapchat: Stinatalling, twitter: Stinatall.Dere kan snakke om hva dere har gjort i det siste, ting som har skjedd i det siste, andre ting du bryr deg om eller har hørt.