del år senere, finder man Royal Indian i Roskilde, hvor hendes madlavning, smag og krydderier bliver delt med jer. Lue fra Other stories i Berlin i fjor vinter, elgskinnvotter

kjøpt på skinnbutikken på den gamle senteret ved torget på Hamar, lilla kjole fra H M, avkuttede støvletter fra Ecco og ullskjerf kjøpt i hattebutikken ved Mikrobryggeriet i Trondheim. Den var veldig fin i solnedgangen. Jeg trodde ikke man fikk så gode tomater utenfor Oslo Så ja, det var en veldig bra middag. Vi spiste middag på en ny gresk restaurant i sentrum me spesialist som var veldig god. Er vi ikke fine, kanskje? Min bror lesehesten sjekket ut utvalget. Grunnen til dette kan være dårlig bemanning. Som vi lo av veldig lenge. Julekaker og kaffe til gaveåpningen. Kari har en helt utrolig hage. Erik liker alle dyrene. Vi var på Royal India en torsdag ettermiddag. Posted in, parties, tagged, hamar, Jul, leave a reply, posted on by, ingeborg, reply, i år ble det nesten for lite fisk på rakfisklaget hos morfar, ikke dårlig at alle nå spiser mer enn normal porsjon. Nice ambiance with tables at different levels and possible take away service. Det var mye rakfisk er viktig det. To av mennene i mitt liv. Men hva skal man med noe annet enn akevitt egentlig? I tillegg var det brød, selvfølgelig. Det beste stedet da er Royal India i Strandgata. Etter lønsj dro vi hjem til morfar igjen. sikle* Erik bestilte moussaka som også var veldig god, morfar bestilte lammekoteletter (heldiggris) og vi delte en gresk salat. Oppe på haugen fant vi en gammel bygrense for Hamar. De var gode, spesielt den sorte. Det mangler ikke på besøkende, døra sto nesten ikke stille så lenge vi var der. Nå ligger de på kirkegården i Hamar begge to og jeg er alltid innom når jeg der. Det er en ny tradisjon i min familie, men den er perfekt for en familie som min som er glad i å prate, spise god mat hele kvelden og å drikke både det ene og det andre. Han er utrolig flink til å plukke rakfisk. Det er lenge siden jeg har besøkt graven til mormor og jeg er glad for at vi tok en spasertur i solskinnet for å besøke henne. Erik deler opp fisken i mindre biter så det ikke skal bli så tykt. Etter mange turer på tyrkisk restaurant har jeg lært at mixed grill er det beste å bestille på middelhavsrestauranter når du ikke helt vet hva du vil. English: we had our annual rakfisklag at my grandfathers place and it was epic as usual. Det er en stor familieaktivitet hos oss og jeg håper at jeg fortsetter med det resten av livet, så jeg holder meg like skarp som morfar. Tre andra killar blev involverade i diskussionen och berättade för mig att jag var den mest hemska killen som de någonsin hade träffat för att jag blev upprörd över behandlingen av min flicka 7 år gammal.

Royal indisk hamar

Grunnen til at vi ville se akkurat denne utstillingen er fordi de for en gangs skyld kanskje for første gang også bringer opp til lyset alt det fæle som jernbanen gjorde under krigen. Jeg var en tur i gravlunden med pappa hamar og hilste på mormor og min mormor. Restauranter i Hamar Leave a reply Posted on by Ingeborg Reply På lørdag var vi hos morfar på Hamar. Vi gikk sakte gjennom kirkegården og så på gravstøttene.


Restauranter i Hamar Leave a reply Posted on by Ingeborg Reply Ingenting er så vakkert som Hamar en vinterdag og da vi royal var der i helga hadde vi strålende vintervær. We found a hipster coffee place in Hamar Posted in Drinks Tagged Hamar. Den etter hvert veldig tradisjonelle sherrypuddingen. Vi avsluttet kvelden med mer kryssord Neste dag var vi på besøk hos tante Kari. De destruerte papirer og var så effektive med å sende krigsfangene hjem igjen at ingen fikk vitnet i rettssakene. Så da måtte vi jo gå inn på Professo. Et vikingskip lå fortøyd Jeg må komme tilbake til sommeren. English, tror jeg, vi hadde altså ikke følt oss velkomne til kun å drikke der.

Det er rart hvordan man kan sørge over noen man ikke kjente.Jeg fikk en skattekiste med øredobber og måtte prøve alle.