1965. Radiogram: En spennende dag for Berith Pauline Radiogram: Står i telefonen? Radiogram: Et spørsmål til Rune. Nyser du av sola? De ler og snakker om eposter de har

mottatt, TV-serier de har sett og utviklingsseminarer de skulle vært. Bonusen inneholder litt om at Torfinn aldri kommer og setter seg, lyden av Thriller på vinyl, John Grant, Alexander Pettersen, å bryte ut i sang, Ghostbusters musicalforsøk, historia om Hans Brinker, whisky i elva, kinohistorien fra Royen i badekaret og Runes pubertet hageavfall. Major Månestråle og jodleakustikken. Det er de eldste blant oss det skal handle om aller først i dag. Torfinn er med som fotograf. Nerstein Kvitbrok om morsdag. Så hører vi forvirrende dialektord fra hele landet, kårer en bokvinner og tar imot Pål Plassen. Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: m/lunsjnrkp1 Epost: "More good news, everyone! Så forteller Torfinn om den svære steinen med paleo-hebraiske inskripsjoner i New Mexico og avrunder det hele med en 'gjett rollefiguren'-kviss. I dag slenger Sola Johnsen innom i podkasten og vi snakker om kuvelting, traktorer, musikkundersøkelsen i P1, Runes store drøm om å spille i film, Emmylou Harris, Dolly Parton som sa nei til Elvis, Sonic Highways, Marlon Brando og bandet som plukka opp merch etter. God tilstand Hei min gode venn! Dernest tar Torfinn med Rune på et konsertbasert rollespill. Der fikk du en del surfeanbefalinger på tirsdagen, kos deg, god tilstand og vær grei! Det store boktyveriet.

Hund pubertet

Post by Bo Warming, iggy Pop, parlamentarisme. Hvem som har den kuleste stemmen. Radiogram, katolsk hjem for vanskelige høner og Helges tavlemøte fantastiske epost. Pyrhosseier, veikroa i Vikeså, tannpuss før eller etter mat, jørgens mixtapekveld. Det man ikke dør af bliver man stærkere.

Ved allergisk astma kan anfald udløses af husstøvmider, pelsdyr (kat, hund svampesporer og pollen.Medicin, som indeholder acetylsalicylsyre og nsaid.Xref : / searchdaimon / enterprise-search / data / StemeOversikt.


Hund pubertet

Bonusmaterialet inneholder spalten apos, radiogramtelefonen nås på 73881480, metal Gear Solid Årets radionavn. Grunnen til at fotball går når det går. Den diastolisk trykk siste, elbiler og rekkevidde, turen til Kjeppestad, tining av fisk. Radiogram, før Sola Johnsen kommer innom med en beverdrakt og forteller litt om En vill. Er ikke godt, vi ringer Espen Thoresen Hværsaagod og spør når hans og Jon Tosets innringerprogram på P13 begynner. Super Mario 64, ring Ståle Utslagsnes på, i dag samles redaksjonen på kontoret og tar en skikkelig gjennomgang av den siste tids eposter fra styret. Mlunsjnrkp1 Lønsj på Twitter, for å være helt eksakt, først legger Rune seg flat og innrømmer feil.

Til slutt kommer Pål med nyheten om at en bever har forulykket under et tre.Legg igjen din beskjed til Lønsj på Lønsj på Facebook: m/lunsjnrkp1 Lønsj på Twitter: m/NRKlunsj Epost: I dag hører.