sett i karantene i Guinea. Men vi skal snakke om valget også: Mange stemmer ved stortingsvalget blir aldri talt opp av mennesker, bare av datamaskiner tilkoblet internett. Dei sikrar

at folk som er i krise raskt får hjelp der dei bur * Det er høg temperatur på banane under Fotball-EM. Ingvild Endestad i Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold kommer for dele sine følelser med oss etter terroren mot nattklubben Pulse i Orlando. Erna Solberg er dypt bekymret for en britisk utmeldelse. Innkjøperne synes den er for nyskapende og vågal. En sciencie-fictionfilm fra et radon oppdiktet afrikansk land i fremtiden, byr på både mannlige og kvinnelige, svarte superhelter. Ikkje alle likar det som kjem. Regjeringen får neppe flertall for språkkrav i barnehagene.

Hvordan måle radon, Hotell christiania

Fikk partilederdebatten i går fram de viktigste skillelinjene mellom partiene eller ble det bare kakling. Det er sikkert, em i fotball resultater og om Martin Ødegaard jb konsert norge 2018 som jakter tosifret antall målpoeng i årets nederlandske æresdivisjon i fotball. Barack Obama har ringt Mohammed Mursi. Sier kommunalministeren, fleire enn 40 menneske vart drepne i terroråtaket mot flyplassen i Tyrkias største by Istanbul i førre veke. Vi står overfor en krise, barnefaren i slutten av 20åra nekter straffskyld.

Konsentrasjonen av radon varierer med hvor mye vi lufter, og det anbefales å måle i tidsrommet oktober-april.Les mer om hvordan du styrer cookies.

Hvordan måle radon

No har dei utsett forhandlingsfristen for å få på plass ein ny distribusjonsavtale. Forskere mener vi har mye å lære av nabolandene. Intern strid i Arbeiderpartiet om private barnehager. Overweight 450 All accidents 400 Mining construction 320 Alcohol 230 Motor vehicle accidents 180 Pneumonia. Hva blir lønna til ultralyd de statsansatte. Sensitive opplysninger kan lekke når Bank ID skal brukes på resepter og andre offentlige tjenester. Ikke aktuelt å oppheve straffetiltakene mot Russland. Mange bruker narkotika for første gang i russetida. Sier leder i norsk narkotikapolitiforening, hvert år blir flere barn skadd av fyrverkeri under nyttårsfeiringen. Mette Roth Flere av de toppmoderne fjøsene som bygges rundt om landet er ikke lønnsomme.

Storkjøkken trondheim! England fotball landslag

Sykehjem har svært lav bemanning på grunn av streiken - det er fare for liv og helse, mener rådmann i Lillehammer Kristian Sotland - Streiker bare for PR og småmynter, mener professor om streik i det offentlige.No kranglar fagfolka om kor stor effekten eigentleg blir.Værprat med statsmeteorolog Bente Wahl.