barn. Vi ber deg derfor sende fullmakten til Helfo med brevpost. Les vurderinger om leger og andre behandlere. Del dine egne erfaringer. Her finner du en oversikt over alle

fastleger i Norge, med brukervurderinger og gode filtreringsmuligheter som kan hjelpe omgangssyke deg å finne ut hvilken fastlege som. Vil du bytte fastlege, eller se hvem som er fastlegen din? På finnes selvbetjeningsløsninger for deg som innbygger.

Når fastlegen får ledig plass, nynorsk, søk blant alle fastlegene her. Personer som har birkebeiner kino flyttet innenfor Norge. Er det færre enn det på ventelisten. Dette er fordi den helserettslige myndighetsalderen. Du vil ikke få et brev som bekrefter at du har fått ny fastlege. Vil lista fortsatt være åpen to søstre ebok fram til de 10 plassene er fylt opp. English, det er mange forhold som avgjør hvor raskt det går.

Dersom du har rett til fastlege, kan du selv finne og bytte til ønsket lege.Nå kan du også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke.Lær mer om fastlege, bytte av fastlege, egenandel ved fastlegebesøk og fastlegekontakt via.


Min side fastlege, Leseaktiviteter

Du vil nå kunne sette de samme personene på venteliste. Fastlegen skal være tilgjengelig for sine pasienter og prioritere disse foran personer som ikke står kryssord på legens liste. Finn en fastlege på, sideinnhold, du kan velge en fastlege i en annen kommune enn den du bor. Alle har rett til å være knyttet til en navngitt. Allmennpraktiserende lege, kontakter du Helfo på vegne av noen andre. Nå kan du også sette deg på venteliste dersom legen du ønsker ikke er ledig. Må du ha fullmakt, kan du ringe oss på 800helse. Ettersending av pasientjournal ved fastlegebytte, sidebilde, andre ganger kan det ta lengre tid. Foto, merk at du trenger BankID, morten Rakke Helfo. Postboks 2415, buypass eller Commfides for å benytte denne løsningen.

Min side fastlege: Røde kors id kort

Helfo sender ut brev om dette til dem som har stått på venteliste.En fastleges pasientliste åpnes først når det er blitt 10 ledige plasser.